Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © RV

Elke wijkagent van politiezone beheert voortaan Facebookgroep om inwoners sneller te informeren

geel/laakdal/MeerhoutAlle wijkagenten van de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout beschikken sinds kort over een eigen Facebookgroep. Op die manier kan de wijkagent sneller informatie doorgeven aan de bewoners.

 1. Gezamenlijke verkeerscontrole van politiezone en douane levert 18 pv’s op
  laakdal

  Gezamenlij­ke verkeers­con­tro­le van politiezo­ne en douane levert 18 pv’s op

  De politiezone Geel-Laakdal-Meerhout en de Federale Overheidsdienst Douane en Accijnzen hielden op zaterdag 20 februari een gezamenlijke verkeerscontrole. De controleactie vond tussen 7 en 16 uur plaats in Laakdal en was voornamelijk gericht op de boorddocumenten van de gecontroleerde wagens, openstaande boetes en andere verkeersinbreuken. De verkeerscontrole leverde in totaal 18 processen-verbaal op.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg