Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © RV

Eerstelijnszone Zuiderkempen lanceert advies- en hulplijn voor coronagerelateerde vragen

zuiderkempenInwoners van de eerstelijnszone Zuiderkempen kunnen voortaan op het nummer 014/49.67.62 allerlei vragen stellen in verband met coronagerelateerde zaken zoals testen, quarantaine en isolatie. Ook kunnen personen met milde symptomen via de lijn een testcode krijgen of een afspraak maken in het testcentrum.

  1. Van de droomhuisjes in uw tuin naar een eigen pretpark: maak kennis met Siemon (31) en Lars (26). “Onze teamleden zijn minstens even zot als wijzelf”
    PREMIUM
    Balen/Lommel/Antwerpen

    Van de droomhuis­jes in uw tuin naar een eigen pretpark: maak kennis met Siemon (31) en Lars (26). “Onze teamleden zijn minstens even zot als wijzelf”

    Ze bouwden voor al droomhuisjes voor klein en groot en konden Studio 100 als klant strikken om attracties aan te kleden. Nu volgt een nieuwe mijlpaal voor het bedrijfje Eye-Opener van Siemon en Lars: ze willen een eigen indoorpretpark creëren, een ‘belevingswereld’ waar magie en fantasie centraal staan. “We zitten op een rollercoaster en hij lijkt maar niet te stoppen”, glimlacht het creatieve duo.