Het regenboogzebrapad werd dinsdag aangelegd.
Volledig scherm
Het regenboogzebrapad werd dinsdag aangelegd. © RV

Eerste regenboogzebrapad kleurt stadscentrum van Geel

GeelIn het Geelse stadscentrum is dinsdag het allereerste regenboogzebrapad aangebracht. Daarmee wil de stad aantonen dat iedereen, ongeacht seksualiteit of gender, welkom is in de Barmhartige Stede.

 1. Zomerbar Calabria krijgt stilaan vorm: “Zomerse beleving voor het ganse gezin met speeltuin, restaurant, terras en groot LED-scherm voor Rode Duivels”
  Herentals

  Zomerbar Calabria krijgt stilaan vorm: “Zomerse beleving voor het ganse gezin met speeltuin, restaurant, terras en groot LED-scherm voor Rode Duivels”

  Vanaf vrijdag 21 mei openen in Herentals aan de Herenthoutseweg de deuren van zomerbar Calabria. Momenteel is men volop bezig met de opbouw van het terrein dat plaats zal bieden aan een vijfhonderdtal gasten. De uitbaters willen met Calabria een plek creëren waar jong en oud gezellig kan komen eten, drinken en plezier maken.
 2. The Big Bounce on Tour gigantisch succes: “Tot eind juni naar meer dan 50 scholen en ook boekingen voor september loopt als een trein”
  Brasschaat/Beveren/Borsbeek

  The Big Bounce on Tour gigantisch succes: “Tot eind juni naar meer dan 50 scholen en ook boekingen voor september loopt als een trein”

  De broers Jan en Guy Pluym van Feathers Events lanceerden begin dit jaar het idee om met hun muziekfestival in combinatie met springkasten, The Big Bounce, naar de Vlaamse scholen te trekken. Een schot in de roos, want tot eind juni zitten ze helemaal volgeboekt. Vlaamse scholen zagen het blijkbaar als een perfect alternatief voor afgelaste schoolreizen. De eerste scholen in Borsbeek en Beveren waren afgelopen week aan de beurt. De broers doen nu ook het aanbod naar steden en gemeenten om daar een festival te organiseren én breiden het concept uit naar begin van het volgend schooljaar.
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser