Dokters Matthias Mergeay, Luc Janssen en Michiel Stiers.
Volledig scherm
Dokters Matthias Mergeay, Luc Janssen en Michiel Stiers. © Ziekenhuis Geel

Dokters van Ziekenhuis Geel winnen award voor ‘Zorginnovatie van het Jaar’ met beademingstoestel dat meerdere patiënten kan beademen

GeelHet Ziekenhuis Geel is donderdagavond in de prijzen gevallen tijdens de uitreiking van ‘Zorgwerkgever van het Jaar 2021', een initiatief van het vakblad ZORG Magazine. Dokters Matthias Mergeay, Luc Janssen en Michiel Stiers wonnen de award voor ‘Zorginnovatie van het Jaar’ met hun beademingstoestel dat meerdere patiënten kan beademen.

  1. Geluidsmetingen zijn volgende stap voor nieuwe verbindingsweg tussen N18 en N118: “Eindelijk kunnen we doorgaand verkeer in dorpskernen weren”
    Mol/Geel/Dessel/Retie

    Geluidsme­tin­gen zijn volgende stap voor nieuwe verbin­dings­weg tussen N18 en N118: “Eindelijk kunnen we doorgaand verkeer in dorpsker­nen weren”

    Enkele woonkernen van Geel, Mol, Dessel en Retie worden al jaren verstoord door zwaar vrachtverkeer. Om dat probleem te verhelpen, wil de provincie een nieuwe verbindingsweg aanleggen tussen de N18 en N118 ter hoogte van het kanaal Bocholt-Herentals. Als volgende stap in de realisatie van de plannen worden er de komende weken op vier locaties geluidsmetingen uitgevoerd.