De dinsdagmarkt kan zes weken niet op de Markt doorgaan.
Volledig scherm
De dinsdagmarkt kan zes weken niet op de Markt doorgaan. © Kristof Donné

Dinsdagmarkt verhuist tijdelijk naar parking voor stadhuis wegens opbouw van Geel Wintert

GeelVanaf dinsdag 6 december verhuist de dinsdagmarkt voor zes opeenvolgende weken naar de parking voor het stadhuis en de omliggende straten. Op de Markt start dan immers de opbouw voor Geel Wintert, de kerstmarkt die tijdens het tweede en derde weekend van december plaatsvindt.

 1. Valse bankmedewerkers pluimen bejaarde man (89) voor duizenden euro's: “Ze deden dure aankopen in elektrowinkel”
  PREMIUM
  Turnhout

  Valse bankmede­wer­kers pluimen bejaarde man (89) voor duizenden euro's: “Ze deden dure aankopen in elektrowin­kel”

  De politie in Turnhout heeft een man en een vrouw opgepakt die verdacht worden van bankkaartfraude. Ze deden zich voor als bankmedewerkers en slaagden er zo in een 89-jarige man uit Turnhout voor enkele duizenden euro’s te pluimen. “De twee verdachten maakten wellicht nog meer slachtoffers”, zegt een politiewoordvoerder. De werkwijze van de oplichters was zo geloofwaardig dat de man er met open ogen intrapte.
 1. Woningmarkt groeit met 2.599 woongelegenheden in de Kempen waarvan 75 procent appartementen, grootste stijging ooit van flats in Hoogstraten
  PREMIUM
  Kempen

  Woning­markt groeit met 2.599 woongele­gen­he­den in de Kempen waarvan 75 procent appartemen­ten, grootste stijging ooit van flats in Hoogstra­ten

  In héél de Regio Kempen steeg het aantal woongelegenheden in 2022 van 221.826 naar 224.425. Een stijging van 2.599 en dat is een pak meer dan de 1.982 die erbij kwamen in 2021. Het aantal appartementen steeg het felst met 1.919 ofwel bijna 75 procent van het totale aantal woongelegenheden. Opvallend is de stad Hoogstraten. Daar steeg het aantal appartementen op één jaar tijd met 108. Niet het grootste aantal, maar de stijging van flats in Hoogstraten was nog nooit zo groot.
 2. Van La Luna tot Wellclusive: 5 privé-sauna’s in de Kempen om met je geliefde te genieten van Valentijn
  PREMIUM
  Kempen

  Van La Luna tot Wellclusi­ve: 5 pri­vé-sauna’s in de Kempen om met je geliefde te genieten van Valentijn

  Valentijn komt er weer aan en dus is het tijd om na te denken over een geschikt uitje om samen met je partner te genieten van de liefde. Een privé-sauna is bijvoorbeeld altijd een goed idee. Onze redactie lijst voor jou vijf privé-sauna’s op in de Kempen, waar jij samen met je geliefde kan genieten van een geslaagde Valentijnsdag. Van La Luna in Herentals tot Wellclusive in Rijkevorsel: bij deze wellnesszaken ga jij helemaal zen weer buiten.