Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Getty Images

Dienstenchequebedrijven ’t Gerief en Ten Diensten smelten samen

kempenDe dienstenchequebedrijven ’t Gerief en Ten Diensten, die al langer samenwerkten, gaan nu voortaan ook effectief als één team verder. “Door het bundelen van de krachten zorgen we voor meer knowhow, talent en mogelijkheden.”

 1. VIDEO. Politie schakelt bekende DJ in voor campagnefilm tegen drank en drugs achter het stuur
  PREMIUM
  Turnhout

  VIDEO. Politie schakelt bekende DJ in voor campagne­film tegen drank en drugs achter het stuur

  De knaldrang is groter dan ooit. Iedereen wil uit de bol gaan op festivals en andere evenementen. Maar wie achter het stuur kruipt moet dat zonder alcohol of drugs doen. Om dat te benadrukken lanceert de politiezone Regio Turnhout een zomercampagne met een bekende deejay. “We houden ook al meteen verscherpte drugscontroles tijdens het festival Sunrise”, zegt politiewoordvoerder Rudy Remijsen.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 3. Werken aan nieuwe schoolsite in Voortkapel van start gegaan: “Na zomer van 2024 moet alles klaar zijn”
  PREMIUM
  voortkapel

  Werken aan nieuwe schoolsite in Voortkapel van start gegaan: “Na zomer van 2024 moet alles klaar zijn”

  Alle zesdejaars van basisschool De Bezige Bijtjes in Voortkapel (Westerlo) hebben maandag hun handafdruk in beton vereeuwigd op de plek waar weldra hun gloednieuwe school zal verrijzen. De afscheidnemende laatstejaars zullen het nieuwe gebouw niet meer meemaken, maar zo is er wel een blijvende herinnering aan hen. Na de zomer van 2024 moet de schoolsite volledig klaar zijn.