Tara Dubois, Charlotte Verstappen (onderaan, de verantwoordelijke van Abitare Compact Wonen) en Mieke Jansen in het nieuwste filiaal van Abitare.
Volledig scherm
Tara Dubois, Charlotte Verstappen (onderaan, de verantwoordelijke van Abitare Compact Wonen) en Mieke Jansen in het nieuwste filiaal van Abitare. © Wouter Demuynck

Derde filiaal van Abitare biedt interieur aan voor compactere omgeving

Interieurwinkel Abitare opende dit weekend op de Antwerpseweg in Geel een derde showroom. Na het hoofdfiliaal in de Puntstraat in Geel en een afdeling in Brasschaat, mikt Abitare met het nieuwe filiaal nu op de klant die een stijlvol interieur zoekt voor een compactere omgeving.

 1. Dylan Derdaele en Marc Goossens sluiten seizoen met ambitie af

  Dylan Derdaele en Marc Goossens sluiten seizoen met ambitie af

  Dylan Derdaele en Marc Goossens starten vanaf vandaag, donderdag, op het Spaanse Valencia voor het sluitstuk van de NASCAR Whelen Euro Series. Op het Circuit Ricardo Tormo staan maar liefst acht wedstrijden op het programma, waaronder de finales waarin er dubbele punten te verdienen zijn. De twee rijders van het Lommelse Belgium Racing zijn erop gebrand om een seizoen met veel pech af te sluiten met minstens één nieuwe ereplaats aan boord van de #98 Derdaele+ Ford Mustang.
 1. Simon (48) krijgt elke dag bezoek van deze vos en haar jongen
  Play

  Simon (48) krijgt elke dag bezoek van deze vos en haar jongen

 2. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt