Lien Van de Perre en Stef Hooyberghs zetten alvast hun beste beentje voor bij Team NRG in Geel
Volledig scherm
Lien Van de Perre en Stef Hooyberghs zetten alvast hun beste beentje voor bij Team NRG in Geel © Jurgen Geyselings

De klok rond sporten bij Team NRG in Geel: “We willen snel weer open, sporten is belangrijk voor onze gezondheid”

GeelNet zoals bij tientallen andere fitnesszaken in ons land werd er zondag ook bij Team NRG in Geel volop gesport als reactie op de langdurige sluiting die ze moeten ondergaan. Van 10 uur tot 22 uur zal er geroeid of gefietst worden.

 1. Vastgoedmakelaar ziet aanbod na corona serieus toenemen: “Experten hebben het over een groei van makkelijk 25 procent”
  Herentals

  Vastgoedma­ke­laar ziet aanbod na corona serieus toenemen: “Experten hebben het over een groei van makkelijk 25 procent”

  Het aanbod aan huizen neemt met de dag toe, dat merkt men ook bij Heylen Vastgoed met hoofdzetel in Herentals. Het aanbod nam bij de vastgoedmakelaar met dik tien procent toe. Nu corona voor steeds meer mensen een nare herinnering uit het verleden wordt, is het razend druk op de huizenmarkt. Zo druk dat men bij Heylen Vastgoed op zoek moet naar extra medewerkers.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.