Kaara Huybrechts en Steve Helsen in hun nieuwe winkel.
Volledig scherm
Kaara Huybrechts en Steve Helsen in hun nieuwe winkel. © Wouter Demuynck

Chocolaterie Puur neemt intrek in voormalig pand van Da Corrado: “Alles is heringericht, het is een wereld van verschil”

GeelSinds donderdag is Chocolaterie Puur niet meer in Elsum gevestigd, wel pal in het centrum van Geel. Uitbaters Steve Helsen en Kaara Huybrechts namen hun intrek in het voormalige pand van pizzeria Da Corrado, dat in april 2019 uitbrandde. “In dit nieuwe pand is er ruimte om ter plaatse iets te eten of te drinken en buiten hebben we een terras.”

 1. Bart Wellens kijkt uit naar eerste terrasbezoek: “Terwijl ik op terras van De Dreef geniet van een biertje, genieten de kinderen op de speeltuin. Zalig toch!”
  Vorselaar

  Bart Wellens kijkt uit naar eerste terrasbe­zoek: “Terwijl ik op terras van De Dreef geniet van een biertje, genieten de kinderen op de speeltuin. Zalig toch!”

  Terrasjes op 8 mei, des te dichter de datum, des te meer de opstart van de horeca doet watertanden bij de mensen. Ook zo bij fiere Vorselaarnaar en ex-wereldkampioen veldrijden Bart Wellens. Hij neemt ons op deze druilerige dinsdagavond mee naar zijn favoriete terras in zijn thuisdorp aan Sportcafé De Dreef. “De regen die er nu uitvalt die kan er alvast komend weekend niet uitvallen”, klinkt het.
 2. Dokters van Ziekenhuis Geel winnen award voor ‘Zorginnovatie van het Jaar’ met beademingstoestel dat meerdere patiënten kan beademen
  Geel

  Dokters van Ziekenhuis Geel winnen award voor ‘Zorginno­va­tie van het Jaar’ met beademings­toe­stel dat meerdere patiënten kan beademen

  Het Ziekenhuis Geel is donderdagavond in de prijzen gevallen tijdens de uitreiking van ‘Zorgwerkgever van het Jaar 2021', een initiatief van het vakblad ZORG Magazine. Dokters Matthias Mergeay, Luc Janssen en Michiel Stiers wonnen de award voor ‘Zorginnovatie van het Jaar’ met hun beademingstoestel dat meerdere patiënten kan beademen.
 1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

 2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
  Play

  Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?