Illustratiefoto
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiefoto © thinkstock

Bye bye Movembersnor: bij deze 5 barbiers in de Kempen zit je goed voor een professionele scheerbeurt

KempenTijdens de maand november laten verschillende mannen wereldwijd hun snor staan om aandacht te vragen voor gezondheidsproblemen die mannen treffen. Nu december begint loopt ook Movember ten einde. Voor alle mannen die hun snor vakkundig willen laten afscheren of bijscheren hebben wij alvast vijf van de beste barbiers in de Kempen opgelijst.

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 1. Geen nieuw administratief centrum of feestzaal na schrapping in meerjarenplanning : “Prijsherzieningen geven meerkost van 9 miljoen voor investeringen”
  PREMIUM
  Herentals

  Geen nieuw administra­tief centrum of feestzaal na schrapping in meerjaren­plan­ning : “Prijsher­zie­nin­gen geven meerkost van 9 miljoen voor investerin­gen”

  De energiecrisis en inflatie zorgen voor flinke prijsstijgingen voor het Herentalse stadsbestuur en hebben bijgevolg grote impact op de investeringen die in het meerjarenplan opgenomen werden. “Aanpassingen zijn noodzakelijk”, klinkt het. “Onder meer de bouw van nieuw administatief centrum en stadsfeestzaal werden geschrapt.”
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.