Schepen van Participatie Marlon Pareijn (rechts) ontving de inwoners die de geselecteerde projecten hadden ingediend op het stadhuis.
Volledig scherm
Schepen van Participatie Marlon Pareijn (rechts) ontving de inwoners die de geselecteerde projecten hadden ingediend op het stadhuis. © RV

Burgerbudget van 100.000 euro wordt verdeeld onder zeven projecten

geelIn totaal zeven projecten die inwoners van Geel hebben ingediend krijgen van het stadsbestuur in het kader van het burgerbudget samen een bedrag van 100.000 euro. De indieners moeten zelf hun project binnen de twee jaar uitvoeren.

 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. REPORTAGE. De unieke wereld van het pro-wrestling: “Slechts een performance? Die klappen zijn wel volledig écht”
  PREMIUM
  Geel/Tessenderlo

  REPORTAGE. De unieke wereld van het pro-wrestling: “Slechts een performan­ce? Die klappen zijn wel volledig écht”

  Showworstelen: we associëren het meteen met de legendarische smackdowns en over the top WWE-shows in de Verenigde staten. Figuren als The Rock en John Cena betreden er de arena als hun overdreven - inmiddels iconische - personages en worstelen erop los met veel drama en acrobatie. Het is één gigantisch, typisch Amerikaans spektakel... dat dit weekend zowaar ook te zien was op WrestleFest in Geel. En wij waren erbij. “Zij zijn niet alleen worstelaars, maar ook acteurs én hun eigen stuntmannen.”