Themabeeld
Volledig scherm
Themabeeld © Toon Verheijen

Brand boven kebabzaak in Stationsstraat

 1. Verplicht renoveren naar EPC-label D, C of B: met deze duurzame ingrepen is jouw woning in regel én bespaar je hopen energie
  Livios

  Verplicht renoveren naar EPC-label D, C of B: met deze duurzame ingrepen is jouw woning in regel én bespaar je hopen energie

  Tegen 2050 moeten alle Vlaamse woningen energieneutraal zijn. Althans, dat is de ambitie van de overheid. Uiteraard lukt dat niet van vandaag op morgen. 2023 vormt een eerste belangrijke tussenstap. Wie een nieuwe woning koopt, moet vanaf dat jaar eerst een energieprestatiecertificaat (EPC) met label D of hoger kunnen voorleggen. Bouwsite Livios overloopt welke concrete en haalbare ingrepen je al een heel eind op weg zetten.
 2. Caro (25) gooit nadat ze dicht bij burn-out zat het roer om met eigen marketingbureau: “Toen ik achter het stuur in slaap viel, wist ik dat het anders moest”

  Caro (25) gooit nadat ze dicht bij burn-out zat het roer om met eigen marketing­bu­reau: “Toen ik achter het stuur in slaap viel, wist ik dat het anders moest”

  De 25-jarige Caro Beckers uit Laakdal heeft onlangs haar eigen grafisch ontwerp- en marketingbureau uit de grond gestampt, genaamd Brand Out. Daarmee wil ze andere ondernemers helpen om hun passie te volgen, want zelf cijferde ze zichzelf jarenlang weg voor anderen. “Lange tijd was al wat telde in de rij lopen en jobzekerheid. Nu kies ik 100 procent voor mezelf.”
  Laakdal