De expo toont het beeldend werk van twee bijzondere ateliers van de kunstacademie.
Volledig scherm
De expo toont het beeldend werk van twee bijzondere ateliers van de kunstacademie. © RV

Bibliotheek exposeert werken van Kunstacademie Geel in samenwerking met zorgpartners en jongeren

GeelNog tot 30 november is er een tentoonstelling van de Kunstacademie Geel in de rotonde van de bibliotheek. De expo toont het beeldend werk van twee bijzondere ateliers van de kunstacademie, dat daarvoor met externe zorgpartners en jongeren samenwerkte.

  1. Patiënt met hersentumor die op laatste moment van operatietafel gehaald werd, ging vorige week onder het mes: “Geef de moed nooit op, de artsen doen hun uiterste best”
    PREMIUM
    Herentals

    Patiënt met hersentu­mor die op laatste moment van operatieta­fel gehaald werd, ging vorige week onder het mes: “Geef de moed nooit op, de artsen doen hun uiterste best”

    Guy van Rompaey, de man uit de Herentalse deelgemeente Noorderwijk die eind oktober op het laatste moment van de operatietafel gehaald werd omdat zijn operatie niet kon doorgaan, is ondertussen onder het mes geweest en stelt het goed. De hersenoperatie van de 58-jarige man werd afgeblazen omdat er te weinig plaats was op Intensieven Zorgen in UZ Leuven. “De dokters in het ziekenhuis hebben prima werk geleverd. Zij kunnen aan de hele toestand met het uitstellen van operaties weinig tot niets doen”, vertelt de man.