Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Auto botst tegen geparkeerde wagen: bestuurster naar ziekenhuis

 1. Glamping Josephine is voortaan ook coworkinglocatie: “Pal in de Kempense natuur, rustiger kan je niet zitten”
  Geel

  Glamping Josephine is voortaan ook coworking­lo­ca­tie: “Pal in de Kempense natuur, rustiger kan je niet zitten”

  De Geelse Glamping Josephine slaat de handen in elkaar met Bar d’Office, een netwerk van coworkinglocaties, voor een unieke werkbeleving. Voortaan kan je op het domein namelijk niet alleen glamoureus kamperen, maar ook werken in het midden van de Kempische natuur, met alle luxe en comfort van thuis. “Zo pak je wat vitamine D mee, word je niet onderbroken door collega’s en ben je ook nog eens een stuk creatiever”, zegt Joke Lammens van Glamping Josephine.
 2. Brouwerij Hoppug lanceert koffiestout Zjatteke Kaffe met bonen van Mokapi: “Over dit recept moesten we langer nadenken dan bij onze andere bieren”
  meerhout/laakdal

  Brouwerij Hoppug lanceert koffie­stout Zjatteke Kaffe met bonen van Mokapi: “Over dit recept moesten we langer nadenken dan bij onze andere bieren”

  Voor hun nieuwste creatie zijn Stijn Aerts en Kim Valgaeren van de Meerhoutse brouwerij Hoppug gaan aankloppen bij koffiebranderij Mokapi in Veerle-Laakdal. Samen vervaardigden ze Zjatteke Kaffe, een koffiestout met een alcoholpercentage van 10 procent. “Je smaakt eerst de geroosterde mout en naar het einde toe krijg je die koffiesmaak - net alsof je een Zjatteke Kaffe aan het drinken bent”, vertelt Stijn.