De auto van Eva en Roeland werd aangereden en belandde enkele meters verder in hun voortuin.
Volledig scherm
De auto van Eva en Roeland werd aangereden en belandde enkele meters verder in hun voortuin. © RV

Auto aan flarden gereden in spectaculair ongeval met vluchtmisdrijf: "Alle buren klagen sinds jaar en dag over de onveiligheid”

GeelDe bewoners van de Rauwelkoven te Geel werden in de nacht van zaterdag op zondag opgeschrikt door een knal, maar niemand stond op om een kijkje te nemen. De volgende ochtend blijkt de wagen van Eva Verbraeken en Roeland Vranckx volledig aan flarden te zijn gereden en van de dader ontbreekt bijna elk spoor. De straat is het snelle sluipverkeer en alle accidenten meer dan beu. “We durven onze oprit niet meer af te rijden zonder dat er iemand op uitkijk staat. Dat is toch te gek voor woorden?”

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. RESTOTIP. Gewezen cafébazin schotelt lekkernijen voor in ‘t Koffiehukske
  Arendonk

  RESTOTIP. Gewezen cafébazin schotelt lekkernij­en voor in ‘t Koffiehuks­ke

  Zin in iets nieuws, maar weet je niet waar zoeken? In deze reeks lees je elke week over een nieuwe horecazaak die écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: ‘t Koffiehukske in Arendonk, waar de voormalige cafébazin Martine Machilsen in de kookpotten roert én de bediening voor haar rekening neemt. Lees hier meer restotips uit de Kempen.