Albert Heijn doet opnieuw een poging om een vestiging te openen op de Molseweg, op de site van de voormalige Seat-garage.
Volledig scherm
Albert Heijn doet opnieuw een poging om een vestiging te openen op de Molseweg, op de site van de voormalige Seat-garage. © Google Street View

Albert Heijn vraagt opnieuw vergunning aan voor supermarkt op Molseweg

GeelDe Nederlandse supermarktketen Albert Heijn heeft opnieuw een omgevingsvergunning aangevraagd voor de bouw van een vestiging op de Molseweg in Geel. Het stadsbestuur weigerde vorig jaar nog een vergunning op diezelfde locatie, maar nu zijn de plannen wel danig aangepast.

  1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
    Livios

    Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

    Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.