De winkel van Albert Heijn komt in de plaats van garage Lievens.
Volledig scherm
De winkel van Albert Heijn komt in de plaats van garage Lievens. © Peter Vanderveken

Albert Heijn opent dit jaar nog de deuren op Molseweg

De Nederlandse supermarktketen Albert Heijn opent dit jaar nog een vestiging in Geel, nadat het ook al winkels opende in buurgemeenten Olen en Mol. De winkel in Geel komt er op de Molseweg, in de plaats van garage Lievens.

 1. Met deze robot kan prostaat veel nauwkeuriger verwijderd worden in Kempens ziekenhuisnetwerk: uroloog stuurt robotarmen met joysticks
  Geel

  Met deze robot kan prostaat veel nauwkeuri­ger verwijderd worden in Kempens ziekenhuis­net­werk: uroloog stuurt robotarmen met joysticks

  Het Ziekenhuis Geel beschikt sinds een maand over een ultramoderne operatierobot die urologen onder meer in staat stelt om veel nauwkeuriger te werk te gaan bij het verwijderen van een prostaat. Voor patiënten verloopt het herstel dan weer sneller omdat er minder bloedverlies en minder complicaties zijn. Dankzij het samenwerkingsverband Ziekenhuisnetwerk Kempen (ZNK) komen patiënten uit de hele Kempen in aanmerking voor zo'n robotchirurgische behandeling.
 1. Maatwerkbedrijf Kaliber groeit uit tot volwaardige speler in economie: “Onze medewerkers komen iedere dag met een lach binnen, zo onderscheiden we ons”
  Herentals

  Maatwerkbe­drijf Kaliber groeit uit tot volwaardi­ge speler in economie: “Onze medewer­kers komen iedere dag met een lach binnen, zo onderschei­den we ons”

  Dankzij een interne groei en heel wat high-tech investeringen, is Kaliber afgelopen jaren gegroeid tot meer dan een maatwerkbedrijf. Hiermee wil de Herentalse kmo zich 100% profileren als betrouwbare logistieke partner. Onder meer de nieuwe website draagt bij tot de groei van het bedrijf. “Nog al te vaak krijgen kwetsbare groepen geen kansen in de economie”, klinkt het bij CEO Wim Dewindt.