De Innovatiecampus wil een volgende stap zetten met de aanstelling van een innovatiemanager.
Volledig scherm
PREMIUM
De Innovatiecampus wil een volgende stap zetten met de aanstelling van een innovatiemanager. © RV

“2.000 mensen zouden hier een job moeten vinden”: Innovatiecampus schakelt versnelling hoger en zoekt een ‘boegbeeld’

GeelHet gaat góéd met de Innovatiecampus in Geel, waar ondernemers en onderwijs elkaar vinden. “Jongeren krijgen zo alle steun om hun droom op te starten.” Maar alles kan beter: een nieuwe innovatiemanager, die volop gezocht wordt, zal het aanspreekpunt van de campus zijn én moet nieuwe bedrijven aantrekken.

  1. Ooit een topgymnaste, maar door hardnekkige blessure en meerdere operaties kan Laura (27) al vier jaar niet stappen met rechterbeen: “Vijfde operatie in het buitenland is erop of eronder”
    Geel

    Ooit een topgymnas­te, maar door hardnekki­ge blessure en meerdere operaties kan Laura (27) al vier jaar niet stappen met rechter­been: “Vijfde operatie in het buitenland is erop of eronder”

    Laura Aerts (27) uit Geel bevindt zich al vier jaar in een situatie die je enkel maar als een nachtmerrie kan omschrijven. Ze turnde op topsportniveau, maar een totale achillespeesruptuur haalde haar hele leven overhoop. Een spoedoperatie had een foute afloop, drie andere operaties brachten nadien geen verbetering en een val maakte de blessure nog veel complexer. Met haar rechtervoet kan ze nog steeds niet stappen, maar bovenal heeft ze helse pijn. Enkel een vijfde operatie, ditmaal in het buitenland, kan nog soelaas bieden. Haar moeder Linda Nuyts startte een inzamelactie op om die peperdure operatie te kunnen bekostigen.