Kris V.M. moet zijn behandeling buiten Oost-Vlaanderen zoeken.
Volledig scherm
Kris V.M. moet zijn behandeling buiten Oost-Vlaanderen zoeken. © Florian Van Eenoo photonews

‘Vampierendoder’ moet behandeling buiten Oost-Vlaanderen zoeken, familie van slachtoffer is opgelucht

Kris V.M. (43), de Vurstenaar die zijn vriendin Stephanie Reybroeck tijdens een psychose om het leven bracht, mag niet in Oost-Vlaanderen geïnterneerd worden. Dat besliste de Kamer voor de Bescherming van de Maatschappij nadat de familie van het slachtoffer haar bezorgdheid uitte. “De familie heeft het gevoel dat er voor de eerste keer echt naar haar geluisterd is.”

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 2. Schrijf maar bij op de bucketlist: toeristische diensten lanceren Flandrien Challenge
  Vlaamse Ardennen

  Schrijf maar bij op de bucketlist: toeristi­sche diensten lanceren Flandrien Challenge

  Een fietsritje langs de bekendste hellingen en kasseistroken in de Vlaamse Ardennen en omstreken, het kan de liefhebbers tegenwoordig een plekje opleveren op de Wall of Fame in het Centrum Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde. Toerisme Oost-Vlaanderen, Westtoer en Toerisme Vlaanderen hebben de Flandrien Challenge gelanceerd en dagen zowel Belgen als buitenlandse toeristen uit om de uitdaging te voltooien.
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas