rv
Volledig scherm
© rv

Gezinsbond Gavere verhuist tweedehandsbeurs naar de kerk van Dikkelvenne

Gavere/DikkelvenneDe Gezinsbond Groot Gavere trekt met haar jaarlijkse tweedehandsbeurs naar een nieuwe locatie. De verkoop van voor baby- en kinderkledij, speelgoed, kinderboeken, babyuitzet, zwangerschapskledij, kinderfietsen zal plaatsvinden in de kerk van Dikkelvenne.

  1. De BurgeRmeester van Gent: Jilles D’Hulster opent binnenkort een zesde Jilles Beer & Burgers-burgerrestaurant. “En daarna kijk ik over de grenzen, want Belgisch bier doet het daar beter dan hier”
    PREMIUM
    Gent

    De BurgeRmees­ter van Gent: Jilles D’Hulster opent binnenkort een zesde Jilles Beer & Bur­gers-burgerres­tau­rant. “En daarna kijk ik over de grenzen, want Belgisch bier doet het daar beter dan hier”

    Zijn carrière startte hij als decorbouwer bij de opera van Gent, maar Gentenaar Jilles D’Hulster stapte in 2010 over naar de horeca. “Ik had overal in het buitenland ‘fast casual’ restaurants gezien, dat hadden we hier toen nog niet. Eén burgerrestaurant aan de Tentoonstellingslaan werden er intussen 5 met binnenkort zelfs een Zesde. Het verhaal van een ‘rostekop’ uit Drongen die vooral zijn buikgevoel volgt.