In de woning wil de gemeente in de toekomst de opvang van drie kandidaat-vluchtelingen voorzien, die nu in Semmerzake wonen.
Volledig scherm
In de woning wil de gemeente in de toekomst de opvang van drie kandidaat-vluchtelingen voorzien, die nu in Semmerzake wonen. © Foto Ronny De Coster

Gemeente Gavere sluit noodwoning: “Ze wordt amper gebruikt, omdat verzekeringen bij onheil noodopvang voorzien”

GavereDe voormalige conciergewoning bij de brandweerkazerne in Gavere doet voortaan geen dienst meer als noodwoning. “Dit huis wordt vrijwel nooit gebruikt. Het heeft geen zin het constant te laten leeg staan”, motiveert burgemeester Denis Dierick (Open Vld) de beslissing.

  1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
    TV

    RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

    Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.