Repro DCRB
Volledig scherm
© Repro DCRB

Charlotte Duyck en Jarno Verwimp zijn sportvrouw en sportman van het jaar

Tijdens het jaarlijkse sportgala van het gemeentebestuur en de sportraad van Gavere zijn de sportfiguren van het afgelopen seizoen gehuldigd.

0 reacties

 1. Eerlijke vinder stuurt verloren portefeuille naar politie waar drugs in blijken te zitten: eigenaar riskeert celstraf en boete
  Izegem/Gullegem/Gent

  Eerlijke vinder stuurt verloren portefeuil­le naar politie waar drugs in blijken te zitten: eigenaar riskeert celstraf en boete

  De Gentse politie kreeg van een eerlijke vinder de verloren portefeuille van een 22-jarige jongeman uit Izegem opgestuurd. Een mooi gebaar, alleen bleek er een zakje ketamine in de portefeuille te zitten. Het leverde de eigenaar een dagvaarding voor drugsbezit op. Op de Gullegemse jeugdfeesten kon hij wat later met xtc-pillen aan de ingang en in zijn tent betrapt worden, goed voor een verdenking van drugshandel.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?