Het kantoormeubilair van heftruckbedrijf TVH uit Waregem krijgt een tweede leven in het onderwijs.
Volledig scherm
Het kantoormeubilair van heftruckbedrijf TVH uit Waregem krijgt een tweede leven in het onderwijs. © rv

BuSO Egmont & Hoorn krijgt meubilair van heftruckbedrijf cadeau

Gavere/WaregemTVH, wereldspeler op het vlak van onderdelen voor heftrucks, industriële voertuigen, bouw- en landbouwmachines, doneert een lading kantoormeubilair aan enkele scholen, waaronder BuSO Egmont & Hoorn in Gavere. De schenking komt er naar aanleiding van de grootschalige bouw- en renovatiewerken aan de hoofdzetel van TVH in Waregem. 

 1. Wegen en Verkeer luistert naar inwoners voor vernieuwing Hauwaart en Dorpsstraat in Mater en Horebeke
  Mater/Horebeke

  Wegen en Verkeer luistert naar inwoners voor vernieu­wing Hauwaart en Dorps­straat in Mater en Horebeke

  In de Brouwerij Roman in Mater heeft het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) Oost-Vlaanderen de eerste ontwerpplannen voor de vernieuwing van de N8 tussen Brakel en Oudenaarde en de Broekestraat (N454) voorgelegd aan de zogenaamde klankbordgroep. “Er kwamen verrassend veel interessante ideeën die we nu verder zullen meenemen in de studie. Met het aangepast ontwerp zullen we dan ook in de loop van volgend jaar een eerste keer naar het grote publiek trekken”, zegt Kristof Wieme, projectleider voor de vernieuwing van de N8 en de N454.
 2. Postkantoor Gavere ontruimd na ontdekking verdacht poederpakket: postbediende uit voorzorg naar ziekenhuis
  Play
  Gavere

  Postkan­toor Gavere ontruimd na ontdekking verdacht poederpak­ket: postbedien­de uit voorzorg naar ziekenhuis

  In het postkantoor van het Oost-Vlaamse Gavere is een verdacht postpakket opgedoken. Hulpdiensten waren massaal aanwezig en hebben de buurt afgesloten. Een postbediende die in aanraking was gekomen met wit poeder dat uit het pakket lekte, moest in quarantaine. Pas in de late namiddag kwam aan het licht, dat in het verdachte pakket alleen maar bakpoeder zat. “Dit zal toch een staartje krijgen", reageerde burgemeester Denis Dierick (Open Vld).