Door het snelle optreden van brandweerpost Gavere werd erger voorkomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Door het snelle optreden van brandweerpost Gavere werd erger voorkomen. © RV

Brandblussers leeggespoten, ramen en deuren ingetrapt, stoel in brand gestoken: vandalen viseren kantine KSC Dikkelvenne

VursteVandalen hebben zaterdagavond hun lusten botgevierd in de kantine op het oefencomplex van tweede amateurploeg KSC Dikkelvenne in Vurste. “Enkele jaren geleden hebben we de kantine volledig opgeknapt. Na een avondlijke passage van deze vandalen mogen we helemaal opnieuw beginnen", zucht voorzitter Geert Gevaert.

 1. Waarom Gentenaars met plezier drie kwartier aanschuiven voor de bloemen van ‘Inge uit Holland’: “Iedereen denkt dat ik ze zelf heb geplukt”
  PREMIUM
  Gent

  Waarom Gentenaars met plezier drie kwartier aanschui­ven voor de bloemen van ‘Inge uit Holland’: “Iedereen denkt dat ik ze zelf heb geplukt”

  Elke week opnieuw staat er op zaterdag één lange rij op de Bloemenmarkt op de Kouter: bij ‘dat meisje onder de paraplu’. Dat meisje blijkt Inge Van Aalst (26) te heten. En ze komt elke week helemaal uit het Nederlandse Katwijk afgezakt, goed 2,5 uur rijden. Waarom net haar bloemen zoveel succes hebben? “Ze zien eruit alsof je ze zelf in een veld bijeen hebt gezocht”, lacht de jongedame met een diploma in de rechten.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”