De stoffelijke resten lagen naast het jaagpad langs de Schelde.
Volledig scherm
De stoffelijke resten lagen naast het jaagpad langs de Schelde. © Foto Ronny De Coster

Arm en andere lichaamsdelen gevonden op jaagpad langs Schelde in Vurste: “Aanwijzingen dat menselijke resten door dieren aan land getrokken zijn”

VursteDe menselijke arm die een voorbijganger bij het jaagpad langs de Schelde in Vurste heeft aangetroffen, is vermoedelijk afkomstig van een lichaam dat was aangespoeld. Dat blijkt uit de eerste vaststellingen van de wetsdokter. In de buurt zijn ook andere lichaamsdelen aangetroffen. Het is nog onduidelijk aan wie de stoffelijke resten toebehoren. 

 1. Het Gent en Waasland van sportanker Stijn Vlaeminck, van authentieke kroegen tot varen op de Leie. “Ik zwerf de wereld rond, maar ik zou nergens anders willen wonen dan in Gent”
  PREMIUM
  Gent/Waasland

  Het Gent en Waasland van sportanker Stijn Vlaeminck, van authentie­ke kroegen tot varen op de Leie. “Ik zwerf de wereld rond, maar ik zou nergens anders willen wonen dan in Gent”

  Sportjournalist Stijn Vlaeminck groeide op in Lokeren en woont intussen al meer dan de helft van zijn leven in Gent. Waar kunnen we hem vinden als hij geen verslag uitbrengt van een wielerklassieker of de sport in het VTM Nieuws presenteert? Stijn deelt voor ons zijn favoriete horecazaken, fietsroutes, shopadressen en natuurplekjes.
 2. BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Gavere een Markt die iedereen kan charmeren? Wordt hartje Asper verkeersveiliger? En wanneer kunnen bedrijven op de Meire terecht?
  PREMIUM
  Gavere

  BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Gavere een Markt die iedereen kan charmeren? Wordt hartje Asper verkeers­vei­li­ger? En wanneer kunnen bedrijven op de Meire terecht?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Gavere. Wordt de Markt er effectief een plein dat “de behoeften van alle gebruikers verzoent”? Slaagt het bestuur erin om de doortocht in Asper verkeersveiliger en -leefbaarder te maken? Wanneer komen de eerste bedrijven op de Meire?