De PS5 en diens controller.
Volledig scherm
De PS5 en diens controller. © AFP

Yep, wij hebben al een PlayStation 5. Hier is onze allereerste indruk

gamesOp 19 november komt de PlayStation 5 in de winkelrekken. Wij hebben inmiddels al een testmodel in onze gameroom opgesteld, en zijn het ding volop aan het testen. Onze allervroegste impressies.

0 reacties

 1. Crash Bandicoot is terug in een game met de geest van 1996, maar de technologie van 2020
  games

  Crash Bandicoot is terug in een game met de geest van 1996, maar de technolo­gie van 2020

  Een kangoeroerat, een wombat en een buideldas. Dat waren de dieren die overbleven na de brainstormsessies die leidden tot de eerste Crash Bandicoot-game in 1996. Ontwikkelaar Naughty Dog koos uiteindelijk voor de buideldas, plakte er een blits adjectief voor en maakte zo een platformgame met een fonkelnieuwe actieheld voor de eerste PlayStation. 24 jaar later levert gamestudio Toys For Bob een worp af met de geest van 1996 maar met de technologie van 2020. En met die geest van de jaren 90 bedoelen we vooral dat de game ouderwets verdomd lastig is.
 2. Makers krijgen doodsbedreigingen na nieuw uitstel van game-release

  Makers krijgen doodsbe­drei­gin­gen na nieuw uitstel van ga­me-release

  Medewerkers van het Poolse gamebedrijf CD Projekt Red zijn met de dood bedreigd door boze gamers. De prijswinnende studio stelde dinsdag de release van Cyberpunk 2077, een van de meest veelbelovende games van het jaar, uit met 21 dagen en dat schoot veel fans in het verkeerde keelgat. “Ik begrijp dat jullie boos en teleurgesteld zijn maar dit is absoluut onaanvaardbaar”, laat ontwikkelaar Andrzej Zawadzki weten op Twitter.