Hoe episch kan frisbeeën zijn? Je merkt het in 'Windjammers 2'.
Volledig scherm
Hoe episch kan frisbeeën zijn? Je merkt het in 'Windjammers 2'. © DotEmu

‘Windjammers 2’ is misschien wel meer retroplezier dan je aankunt

gamereviewHadden we, achtentwintig jaar na release van het origineel, nog een opvolger nodig voor de toch al vrij onbekende speelhallengame ‘Windjammers’? Heel wat spelers die zich aan ‘Windjammers 2' wagen, ongeacht of ze ooit het origineel hebben gespeeld, zullen ongetwijfeld concluderen van wel.

 1. Comedian William Boeva presenteert WK ‘Counter-Strike: Global Offensive’ voor 40.000 bezoekers in Antwerps Sportpaleis: “Noem het gerust topsport”
  PREMIUM

  Comedian William Boeva presen­teert WK ‘Coun­ter-Stri­ke: Global Offensive’ voor 40.000 bezoekers in Antwerps Sportpa­leis: “Noem het gerust topsport”

  Veertigduizend supporters uit zestig landen vuren dit weekend in het Antwerpse Sportpaleis acht topteams aan die strijden voor de wereldtitel in het populaire computergame ‘Counter-Strike: Global Offensive’. In de prijzenpot zit een miljoen dollar. Presentator van dienst is comedian William Boeva, zelf een fervent gamer. “Noem het gerust topsport.”
 2. ‘Diablo Immortal’ komt niet uit in België door strenge regels tegen ‘lootboxes’
  3

  ‘Diablo Immortal’ komt niet uit in België door strenge regels tegen ‘lootboxes’

  Blizzard brengt ‘Diablo Immortal’ niet uit in Nederland en België. Dat geldt zowel voor de mobiele versies als voor de pc-versie. Volgens ontwikkelaar Blizzard komt dat door “de huidige exploitatievoorwaarden in deze landen”. Het bedrijf doelt waarschijnlijk op wetgeving omtrent ‘lootboxes’. Voor die virtuele kisten met extra’s kan je betalen, maar je weet op voorhand niet wat erin zit.

Tech