PlayStation-game 'Marvel's Spider-Man' is de allerbeste game over de muurkruiper. Nu met extra glans op de krachtigere pc's dankzij het gebruik van onder meer ray tracing-technologie, ondersteuning voor breedbeeldmonitors en de niewste snufjes in videokaarten.
Volledig scherm
PlayStation-game 'Marvel's Spider-Man' is de allerbeste game over de muurkruiper. Nu met extra glans op de krachtigere pc's dankzij het gebruik van onder meer ray tracing-technologie, ondersteuning voor breedbeeldmonitors en de niewste snufjes in videokaarten. © Sony

Waarom PlayStation-titel ‘Marvel’s Spider-Man’ de ultieme videogame over de superheld blijft

VideogamesEr zijn – we turfden ze even voor je weg –al tweeëndertig ‘Spider-Man’-videogames op de markt gekomen. Maar de met enige voorsprong beste daaruit blijft een van de recentste: Sony’s ‘Spider-Man’-game voor de PlayStation 4 en 5, die sinds vandaag ook een visueel superieure pc-versie heeft. Vijf redenen waarom het goed is dat nu nòg meer gamers daarmee kennismaken.

  1. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
    TV
    3

    Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

    ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.