Sega
Volledig scherm
© Sega

Waarom Football Manager 2022 onze sportgame van het jaar is

game of the yearFM 2022 heeft alles om een nieuw hoofdstuk voor de gamereeks in te luiden, en het is dan ook onze keuze als beste sportgame in de Game of the Year-verkiezing. Dit is waarom:

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Waarom ‘The Artful Escape’ onze indiegame van het jaar is
  game of the year

  Waarom ‘The Artful Escape’ onze indiegame van het jaar is

  Een tweedimensionale rockopera over een singer-songwriter die langzaam maar zeker openbloeit tot een rockgod: dat is HLN’s keuze voor de beste indiegame van 2021 voor de Game of the Year-verkiezingen. The Artful Escape haalde de shortlist niet, maar dat neemt niet weg dat we hem met enige voorsprong de beste indiegame van het jaar vinden. En eigenlijk ook de beste game die tout court de afgelopen twaalf maanden verschenen is.