'Deathloop' is een zogeheten 'immersive sim': een behoorlijk deel van de omgeving kan worden gemanipuleerd met speciale krachten.
Volledig scherm
'Deathloop' is een zogeheten 'immersive sim': een behoorlijk deel van de omgeving kan worden gemanipuleerd met speciale krachten. © Bethesda

Waarom ‘Deathloop’ onze game van het jaar is

game of the yearEr waren véél redenen om aan te nemen dat het niet goedkwam met Deathloop. Dat idee van een tijdlus, om maar één ding te noemen, dat bij heel wat spelers meteen aan die gevreesde, aartsmoeilijke roguelikes doet denken. Maar toen dat dik bleek mee te vallen, en we bovendien werden blootgesteld aan de onweerstaanbare charme van deze firstperson-actiegame, wisten we eigenlijk eind september al dat Deathloop moeilijk te kloppen zou worden. Wat dus ook niet is gebeurd: HLN’s welverdiende GOTY-trofee gaat naar deze tijdloze klepper.

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.