De vijf jaar geleden al visueel verbluffende 'Uncharted'-games zien er nog strakker uit op de PlayStation 5.
Volledig scherm
De vijf jaar geleden al visueel verbluffende 'Uncharted'-games zien er nog strakker uit op de PlayStation 5. © PlayStation

Waarom de geremasterde ‘Uncharted’-games een nieuw bezoek op de PlayStation 5 waard zijn

gamereviewMet de twee titels samen ben je toch weer een uur of vijfentwintig in de weer, met games die je mogelijk al doorgespeeld hebt. Maar toch zijn ‘Uncharted 4: A Thief’s End’ en ‘Uncharted: Lost Legacy’ een nieuw bezoek waard op de PlayStation 5. Ook wel omdat ze er dankzij de extra paardenkracht in de console knapperiger uitzien dan ooit. Maar vooral omdat je ondertussen wellicht vergeten bent wat voor een epische Hollywoodervaring de games opleveren.

  1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
    Streamz

    Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

    True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.

Tech