Vertigo Games
Volledig scherm
© Vertigo Games

Vier redenen waarom ‘Unplugged: Air Guitar’ onze VR-game van het jaar is

game of the yearAl jaren fulmineren we tegen de al te eenvoudige behendigheidsspelletjes voor VR, en hoe ze het ware videogamepotentieel van de technologie in de weg staan. En dan houden we, bijna de tiende verjaardag van de wederkomst der virtuele realiteit vierend, een luchtgitaargame omhoog als beste VR-game voor de verkiezingen van Game of the Year. Maar daar hebben we een paar goeie redenen voor:

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Waarom ‘The Artful Escape’ onze indiegame van het jaar is
  game of the year

  Waarom ‘The Artful Escape’ onze indiegame van het jaar is

  Een tweedimensionale rockopera over een singer-songwriter die langzaam maar zeker openbloeit tot een rockgod: dat is HLN’s keuze voor de beste indiegame van 2021 voor de Game of the Year-verkiezingen. The Artful Escape haalde de shortlist niet, maar dat neemt niet weg dat we hem met enige voorsprong de beste indiegame van het jaar vinden. En eigenlijk ook de beste game die tout court de afgelopen twaalf maanden verschenen is.
 3. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.