Ubisoft
Volledig scherm
© Ubisoft

Vechten tegen Romeins leger in eerste uitbreiding 'Assassin’s Creed Origins'

The Hidden Ones, de eerste downloadbare content voor Assassin’s Creed Origins, verschijnt op 23 januari. In de eerste uitbreiding neem je het op tegen een Romeins leger.

1 reactie

 • Angelo De vie

  5 jaar geleden
  Daar moesten ze begonnen zijn
 1. 'Assassin's Creed' zet een stapje te ver achteruit met 'Unity'
  Review

  'Assassin's Creed' zet een stapje te ver achteruit met 'Unity'

  'Assassin's Creed: Unity', een zevende aflevering uit de reeks historische gamethrillers, brengt je deze keer in het Parijs van de Franse Revolutie. De Franse gamemaker Ubisoft wilde met dit deel terugkeren naar de roots van zijn serie, en dat mag je vooral erg letterlijk nemen: deze episode, met een verhaal dat voor het eerst in jaren strak is gestructureerd rond een reeks sluipmoorden, ademt helemaal de vibe van de allereerste 'Assassin's Creed' uit. Maar daar moeten spelers niet onverdeeld gelukkig om zijn.
 1. Origins, of hoe Assassin's Creed volwassen werd
  games

  Origins, of hoe Assassin's Creed volwassen werd

  Dat Assassin's Creed Origins oogstrelend mooi is, daar is iedereen het over eens. Geen kleine prestatie voor een game die zich grotendeels afspeelt in een Egyptische woestijn ten tijde van Cleopatra. 50 shades of sand, afgewisseld met majestueuze rotspartijen, imposante tempels en immense piramides. En niet te vergeten: een sterrenhemel om bij weg te dromen en waterpartijen waarin je voor je plezier nog even opnieuw kopje onder gaat, ook al heb je alle gezonken schatten al opgedoken.