Tyler 'Ninja' Blevins, 's werelds beste Fortnite-speler.
Volledig scherm
Tyler 'Ninja' Blevins, 's werelds beste Fortnite-speler. © AFP

Tyler (27) verdient maandelijks 500.000 dollar en hoeft zijn woonst niet te verlaten

Tyler Blevins verdient  elke maand meer dan 500.000 dollar (438.000 euro) en moet het huis daarvoor niet verlaten. Als professionele speler van het extreem populaire schietspel Fortnite heeft de 27-jarige e-atleet de lucratieve sponsordeals maar voor het grijpen. 

2 reacties

 • Quentin Loones

  2 jaar geleden
  Hij is goed maar echt niet de beste.
 • albert pike

  3 jaar geleden
  " ’s werelds beste" Omega XD
 1. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.
 2. Fortnite-held Thorben (18) stopt met school: “Mijn ouders zijn supertrots”

  Fortnite-held Thorben (18) stopt met school: “Mijn ouders zijn supertrots”

  Stoppen met school zodat je fulltime Fortnite kunt spelen en streamen op YouTube. Kinderen die dit van plan zijn, krijgen ongetwijfeld een veeg uit de pan van hun ouders. Maar bij Thorben van Berkel thuis in het Nederlandse Uden overheerst trots. Want juist dankzij Fortnite is de 18-jarige eigenaar geworden van een succesvol bedrijf waar menig ondernemer jaloers op kan zijn. “Deze game heeft mijn leven op z’n kop gezet.”
 1. ‘DC Super Hero Girls: Teen Power’ is best wel ambitieus voor een game rond een tekenfilmreeks
  games

  ‘DC Super Hero Girls: Teen Power’ is best wel ambitieus voor een game rond een tekenfilm­reeks

  Om DC Super Hero Girls: Teen Power leuk te vinden, moet ik mijn innerlijke kleine meisje naar boven halen. Al giechelend draai ik wat roze lintjes in mijn haren en haal ik een doos glitter boven. Het is geen succes - buiten die bééldige lintjes dan. DC Super Hero Girls: Teen Power is namelijk een game voor de Nintendo Switch rond superhelden uit de tv-serie DC Super Hero Girls. En die mikt echt niet op een oude jongeman als ondergetekende.
 2. Niet Cristiano Ronaldo maar 'Ninja' is nu de meest populaire sportster ter wereld (en ook al heeft hij geregeld gek haar, het is niet Nainggolan)
  Time-Out

  Niet Cristiano Ronaldo maar 'Ninja' is nu de meest populaire sportster ter wereld (en ook al heeft hij geregeld gek haar, het is niet Nainggolan)

  Cristiano Ronaldo is niet langer de atleet met het grootste profiel op de sociale media. De Portugese superster van Real Madrid moet zijn plaats afstaan aan Tyler 'Ninja' Blevins, iemand die nota bene quasi een hele dag op zijn stoel zit. Blevins is een 26-jarige Amerikaanse professionele gamer die sinds kort wereldbekendheid geniet dankzij het mateloos populaire Fortnite Battle Royal.

iHLN