Ace Team
Volledig scherm
© Ace Team

The Eternal Cylinder is een unieke game met erg lelijke aliens en een grote rol voor een cilinder

gamereviewVideogames hebben ons door jaren heen al dingen laten doen die in het echte leven toch iets moeilijker zouden zijn. Ja, je kan met een gepimpte Ferrari met 300 per uur door de vangrail knallen, maar in een racegame is dat toch net iets beter voor de gezondheid en de portemonnee. 

 1. GAMEREVIEW. ‘Hercule Poirot: The First Cases’ is een prima gemaakte B-game

  GAMEREVIEW. ‘Hercule Poirot: The First Cases’ is een prima gemaakte B-game

  Er zijn gamers, en er zijn mensen die af en toe eens een videospelletje spelen om de tijd dood te slaan. Spelers uit beide groepen kunnen productieve schakels in de menselijke beschaving zijn. Maar spelers uit de eerste categorie zullen een game als Hercule Poirot: The First Cases vrolijk links laten liggen, terwijl de tweede met evenveel plezier een paar avonden zullen blijven uittrekken voor deze solide gemaakte B-game.
 2. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 1. “Geen PlayStation 5 voor Sinterklaas”, 300.000 mensen stellen zich kandidaat voor slechts 1.800 gameconsoles

  “Geen PlayStati­on 5 voor Sinter­klaas”, 300.000 mensen stellen zich kandidaat voor slechts 1.800 gameconso­les

  Cool Blue verloot 1.800 nieuwe PlayStation 5-consoles. Je kan die niet winnen, maar krijgt gewoon de kans om er een te kopen. 300.000 mensen stelden zich reeds kandidaat. Door een wereldwijd tekort aan computerchips kampt Sony met een gigantische achterstand op de leveringen van de nieuwe spelconsole. Onze game-expert geeft uitleg: “De schaarste zal tot zeker volgend jaar duren”.

iHLN