Born Ready Games
Volledig scherm
© Born Ready Games

'Strike Suit Zero' vliegt in rondjes

Review'Space Combat'-games waren ooit een bloeiend genre, maar fans van dat soort spellen blijven vandaag stevig op hun honger zitten. Dat geldt ook nadat ze 'Strike Suit Zero' hebben gespeeld, een downloadbare game die het genre opnieuw onder de aandacht probeert te brengen maar verzandt in ondraaglijke repetitie.

 1. 'Bioshock'-saga sluit af met waterige epiloog
  Review

  'Bio­shock'-sa­ga sluit af met waterige epiloog

  Met 'Burial at Sea', een downloadbare uitbreiding in twee delen bij de vorig jaar gelanceerde videogame 'Bioshock Infinite', wordt de geheimzinnige verhaallijn van die game wat extra geduid én slaan de makers een brug naar de (betere) voorganger 'Bioshock' uit 2007. Dat de game uitsluitend bedoeld is voor naar afsluiting smachtende fans van de reeks, blijkt niet alleen uit het feit dat u 'Bioshock Infinite' in uw kast moet hebben staan om deze epiloog te kunnen spelen: er wordt ook meer een interactief verhaal in verteld dan er effectief kan worden gegamed.
 2. 'Titanfall' levert iets beters dan wat zijn hype beloofde
  Review

  'Titanfall' levert iets beters dan wat zijn hype beloofde

  De claims die ontwikkelaar Respawn Entertainment stelde over zijn nieuwe game'Titanfall' - dat hij een revolutie zou ontekenen in het onlineshooterlandschap - waren belachelijk hyperbolisch. De hype die zich vervolgens rond de game ontspon was eveneens krankzinnig. Gevolg: het eindresultaat voldoet niet aan die hooggespannen verwachtingen. Maar gelukkig definieerden de makers hun 'revolutie' gewoon als een terugkeer naar de basis van het genre. En daar zaten ook heel wat spelers op te wachten.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op

iHLN