Ubisoft
Volledig scherm
© Ubisoft

'South Park: The Stick of Truth' is eentje voor de an(n)alen

ReviewDe officiële 'South Park'-game had zowat alle kansen tegen zich: de release liep zware vertraging op, de originele uitgever ging failliet, het genre is niet voor iedereen weggelegd, en eerdere exploten van dezelfde soort (zoals gameadaptaties van 'The Simpsons' en 'Family Guy') waren geen succes. Maar de scepsis die ook wij koesterden voor 'South Park: The Stick of Truth' bleek voor één keer volledig ongegrond: aan het einde van de rit kwam ontwikkelaar Obsidian Entertainment met een onweerstaanbare instantklassieker op de proppen.

 1. Xbox 360-versie 'World of Tanks' loopt op rolletjes
  Review

  Xbox 360-ver­sie 'World of Tanks' loopt op rolletjes

  De Wit-Russische sensatie 'World of Tanks' is altijd al een toegankelijke game geweest: een die de adrenalinerush van een onlineveldslag aan een lager tempo levert dan een 'Call of Duty'. Dat de game ooit op console zou verschijnen, kon je bijgevolg al raden. Spelers met een Xbox 360, want dat is de enige console waarvoor de game uitkomt, hebben bovendien nog een extra voordeel: de kinderziektes in de formule van de game zijn ondertussen eruitgewerkt in de pc-versie.
 2. GAMEREVIEW. ‘Returnal’ bezorgt je een epische rotdag in de ruimte
  gamereview

  Eigenzinni­ge‘ Returnal’ bezorgt je een epische rotdag in de ruimte

  Wat van veraf leek op een prettig tussendoortje voor die kleine groep gamers die het niet erg vinden om vaak te sterven in hun spel, blijkt bij release de eerste échte next-gen-game te zijn, met een uitstekend gebruik van de geavanceerde schokkende PlayStation 5-controller en driedimensionale audio. Returnal is tegelijkertijd een technologische triomf en een retestrakke spelervaring. Ook voor wie niét graag iedere tien minuten het loodje legt in een game.
 1. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser

 2. Wandelaar klimt naar hoogste top Madeira en maakt prachtige beelden
  Play

  Wandelaar klimt naar hoogste top Madeira en maakt prachtige beelden

iHLN