'Horizon II: Forbidden West', het vervolg op 'Horizon: Zero Dawn', wordt een exclusieve titel voor de PlayStation 5.
Volledig scherm
PREMIUM
'Horizon II: Forbidden West', het vervolg op 'Horizon: Zero Dawn', wordt een exclusieve titel voor de PlayStation 5. © Sony

Sony scoort met krachtige line-up aan PlayStation 5-games

In een livestream toonde Sony gisteravond, eindelijk, zijn aanstaande PlayStation 5-console. Het is een schreeuwerig neofuturistisch bakje geworden, dat ongetwijfeld zal vloeken met heel wat interieurs. Maar veel belangrijker zijn natuurlijk de games die voor de console zullen verschijnen, en waarvan het bedrijf een flinke line-up van kleppers liet zien.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. RECAP: betFIRST Elite Series - Week 6
  Play

  Enkele teams spelen hun laatste match in ‘Coun­ter-Stri­ke: Global Offensive’-competitie: bekijk hoogtepun­ten

  De voorlaatste week van de betFIRST Elite Series Summer Split groepsfase, betekende ook dat een paar teams hun laatste match zouden spelen. LowLandLions en mCon LGE moesten toevallig tegen elkaar voor hun vijfde pot, met daarbij ook nog eens de bijkomende toevalligheid dat het eerste geplaatste team het op moest nemen tegen de laatste. Ook eClub Brugge en KRC Genk Esports namen het tegen elkaar op in de hoop om toch die top vier veilig te stellen, naast natuurlijk een goede seeding die belangrijk is voor de playoffs.

iHLN