Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Sony haalt ‘Cyberpunk 2077' uit Store na talloze bugs: “In die omstandigheden het spel zo hypen is een onvergeeflijke fout”

Het Japanse technologiebedrijf Sony heeft ‘Cyberpunk 2077' wereldwijd uit zijn PlayStation Store gehaald. In de voorbije dagen is gebleken dat het videospel van de Poolse spelletjesmaker CD Projekt (CDPR) bulkt van de bugs. De beslissing hing dus al langer in de lucht. “In die omstandigheden het spel zo hypen is een onvergeeflijke fout", meent onze technologiejournalist Kenneth Dée.

10 reacties

 • Thomas Anderson

  2 maanden geleden
  Draaid lekker op een 400 euro kosten cpu aangevuld met gpu van 800 euro.
 • ivan de ridder

  2 maanden geleden
  PS4 en Xbox trigger(d)en game-breaking bugs. Ze hadden beter de console release uitgesteld of zelfs afgelast en gewacht op de next-gen consoles. Dit brengt serieus wat imago-verlies met zich mee. Sony deelt ergens ook in de klappen want ze hebben ondanks hun 'quality label' ook een broken game uitgebracht. De CEO van CD Projekt Red die voordien stelde dat het spel verbazingwekkend goed draaide op 'last-gen consoles'... een duidelijk geval van mismanagement.
 • Jason Pieters

  2 maanden geleden
  Cyberpunk runt redelijk vlotjes op men pc, heb nog geen enkele game breaking bug tegengekomen en maar 2-3 visuele glitches (in 40u speeltijd). De story en side stories zijn fantastisch maar de AI van de NPCs is een beetje outdated als je het vergelijkt met GTA V. Ik vind het toch nog een aanrader als je een PC hebt of next gen console.
 • Marius Merchiers

  2 maanden geleden
  Het spel is al 8 jaar in ontwikkeling dus sinds het begin van de Ps4 en Xbox One. Ze konden het schalen zodat het vloeiend zou werken op die consoles en mooier maken voor de next gen consoles en pc.
 • Yvan Lissens

  2 maanden geleden
  Het op de markt gooien van een spel dat nog niet af is, is DE kwaal sinds de PS3. Je gooit, wegens tijdsdruk, de game op de markt en stuurt er een update achteraan die even groot is dan het spel zelf . Een goede zet van Sony om de game terug te betalen en ik hoop dat de uitgever een financiële uitbrander krijgt van hier tot ginder achter. Als spelers zijn we het beu aan het worden om steeds weer "broken games" te kopen die pas veel later deftig werken door een ellenlange reeks updates.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica

iHLN