Schrijver Game of Thrones werkt mee aan game Elden Ring

gamesEden Ring is een actie-rpg van de ontwikkelaars van geroemde Dark Souls en de schrijver van Game of Thrones. Op E3 zagen we de eerste echte spelbeelden en werd meteen ook een lanceerdatum aangekondigd.

 1. Interview met de makers van aanstaande horrorgame ‘The Devil in Me’: “Hij wordt een tikkeltje bloederiger dan de vorige drie”
  Play
  Gamepreview

  Interview met de makers van aanstaande horrorgame ‘The Devil in Me’: “Hij wordt een tikkeltje bloederi­ger dan de vorige drie”

  In november komt de nieuwste aflevering uit de ‘Dark Pictures Anthology’-reeks er alweer aan. ‘The Devil in Me’ brengt je – na een spookschip, een door hekserij geteisterd dorpje en een Mesopotamische tempel – in een horrorhotel met moordmachines gebaseerd op het ‘werk’ van de negentiende-eeuwse seriemoordenaar H.H. Holmes. Game director Tom Heaton legde ons uit wat we ervan mogen verwachten.
 2. Waarom PlayStation-titel ‘Marvel’s Spider-Man’ de ultieme videogame over de superheld blijft
  Videogames

  Waarom PlayStati­on-ti­tel ‘Marvel’s Spi­der-Man’ de ultieme videogame over de superheld blijft

  Er zijn – we turfden ze even voor je weg –al tweeëndertig ‘Spider-Man’-videogames op de markt gekomen. Maar de met enige voorsprong beste daaruit blijft een van de recentste: Sony’s ‘Spider-Man’-game voor de PlayStation 4 en 5, die sinds vandaag ook een visueel superieure pc-versie heeft. Vijf redenen waarom het goed is dat nu nòg meer gamers daarmee kennismaken.
 1. Genk onderuit in ‘League of Legends’-finale Elite Series, The Agency wint eerste trofee: bekijk hoogtepunten

  Genk onderuit in ‘League of Le­gends’-finale Elite Series, The Agency wint eerste trofee: bekijk hoogtepun­ten

  In de finale van de League of Legends-competitie van de Lage Landen vocht regerend kampioen KRC Genk Esports tegen ‘new kid on the block’ The Agency, ofwel sterk geïmporteerde spelers tegen Benelux-veteranen. De volle vijf games waren nodig om een kampioen te kronen. Na twee bochten van 180 graden, wist niemand wat nog te verwachten in de allesbeslissende vijfde game.