Het betere kunst-, vlieg- en schietwerk in 'Rollerdrome'.
Volledig scherm
Het betere kunst-, vlieg- en schietwerk in 'Rollerdrome'. © Private Division

‘Rollerdrome’ tuimelt binnenkort je scherm binnen

GamepreviewMet ‘Rollerdrome’ brengen de makers van indie-skatesensatie ‘OlliOlli’ binnenkort een spectaculaire mix tussen een thirdpersonshooter en een extreme sportgame naar je console of pc. We probeerden alvast de eerste levels, en ontdekten een game die wat behendigheid van de speler vraagt, maar daar ook veel spektakel voor teruggeeft.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Interview met de makers van aanstaande horrorgame ‘The Devil in Me’: “Hij wordt een tikkeltje bloederiger dan de vorige drie”
  Play
  Gamepreview

  Interview met de makers van aanstaande horrorgame ‘The Devil in Me’: “Hij wordt een tikkeltje bloederi­ger dan de vorige drie”

  In november komt de nieuwste aflevering uit de ‘Dark Pictures Anthology’-reeks er alweer aan. ‘The Devil in Me’ brengt je – na een spookschip, een door hekserij geteisterd dorpje en een Mesopotamische tempel – in een horrorhotel met moordmachines gebaseerd op het ‘werk’ van de negentiende-eeuwse seriemoordenaar H.H. Holmes. Game director Tom Heaton legde ons uit wat we ervan mogen verwachten.
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.