De PlayStation 5 in zijn horizontale positie.
Volledig scherm
PREMIUM
De PlayStation 5 in zijn horizontale positie. © Sony

REVIEW. PlayStation 5: Een entertainmentbeest waarvoor het betere werk nog moet komen

gamesNog minder dan zeven keer slapen, en de PlayStation 5 is uit. Is dit de console waarop je als fervente gamer altijd al hebt zitten wachten? Hier is onze finale review.

2 reacties

 • Dirk De Weert

  10 maanden geleden
  Ik ben begonnen met ps1,2 en dan xbox eens getest. Had spijt dat ik het niet eerder had gedaan. Nu sinds 10/11 de nieuwe series X en wat een vooruitgang. PS controllers zijn gemaakt voor kinderhandjes daarmee dat hij zo populair is, lol.
 • Wendy Vandereyken

  10 maanden geleden
  Alleen, je kan hem nergens krijgen, hij is overal al uitverkocht.
 1. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.
 2. Je oude console inruilen voor de allernieuwste? “Geen goed idee”, aldus onze techspecialist
  PREMIUM

  Je oude console inruilen voor de allernieuw­ste? “Geen goed idee”, aldus onze techspecia­list

  De nieuwe PlayStation- en Xbox-gameconsoles staan in de virtuele winkelrekken. Maar betekent dat dat je je PlayStation 4 of Xbox One die je al in je kast hebt staan door het raam moet keilen? “Absoluut niet”, aldus onze techspecialist. Maar waarom wacht je beter om de nieuwste in huis te halen? Hoelang kunnen je ‘oude’ consoles nog mee en kan je er de nieuwe videogames van het najaar ook nog spelen? Onze techexpert licht toe.

iHLN