ANP
Volledig scherm
© ANP

Pokémon Go verbreekt App Store-downloadrecord

GamesPokémon Go is de meest gedownloade app ooit in de eerste week na release in de App Store. Dat bevestigt Apple, maar het bedrijf komt niet met specifieke cijfers. Wat de vorige titelhouder op dit gebied was, is ook niet bekend.

 1. Amerikaanse hardware-fabrikant Razer gaat samenwerking aan met KRC Genk Esports
  Genk

  Amerikaan­se hardware-fabrikant Razer gaat samenwer­king aan met KRC Genk Esports

  Razer, ‘s werelds grootste hardware-fabrikant voor gamers, gaat een driejarig partnership aan met KRC Genk Esports. Dat is op verschillende manieren een primeur. Het is de eerste keer dat het Amerikaanse lifestyle-merk in zee gaat met een Benelux-team, evenals de eerste keer dat ze samenwerken met een esports-team dat ontstaan is uit een voetbalclub. KRC Genk Esports en Razer willen samen esports dichter bij topsport brengen.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 3. Waarom ‘Deathloop’ onze game van het jaar is
  game of the year

  Waarom ‘Deathloop’ onze game van het jaar is

  Er waren véél redenen om aan te nemen dat het niet goedkwam met Deathloop. Dat idee van een tijdlus, om maar één ding te noemen, dat bij heel wat spelers meteen aan die gevreesde, aartsmoeilijke roguelikes doet denken. Maar toen dat dik bleek mee te vallen, en we bovendien werden blootgesteld aan de onweerstaanbare charme van deze firstperson-actiegame, wisten we eigenlijk eind september al dat Deathloop moeilijk te kloppen zou worden. Wat dus ook niet is gebeurd: HLN’s welverdiende GOTY-trofee gaat naar deze tijdloze klepper.

iHLN