Activision Blizzard
Volledig scherm
© Activision Blizzard

‘Overwatch 2' geteisterd door ddos-aanvallen

Cybercriminelen plagen de lancering van ‘Overwatch 2', die dinsdag verscheen. Spelers klagen over verbindingsproblemen en enorm lange wachtrijen om in te loggen op de firstpersonshooter.

 1. ‘Tactics Ogre Reborn’ is best mogelijke versie van absoluut meesterwerk in strategisch rollenspelgenre
  gamereview

  ‘Tactics Ogre Reborn’ is best mogelijke versie van absoluut meester­werk in strate­gisch rollenspel­gen­re

  Het jaar des Heren 2022 zal waarschijnlijk om diverse redenen, de ene nog onaangenamer dan de andere, herinnerd worden. Behalve op gamegebied dan. Want naast de overvloed aan toptitels die we het hele jaar al konden spelen, valt het vooral op dat 2022 de comeback van de strategische RPG inluidde. Fans van het genre werden al verwend met onder andere ‘Fire Emblem: Three Houses’, ‘Triangle Strategy’, ‘The DioField Chronicle’ en ‘Mario + Rabbids: Sparks of Hope’, en kunnen net voor het jaareinde nog aan de slag met ‘Marvel’s Midnight Suns’ en misschien wel dé parel aan de kroon: ‘Tactics Ogre Reborn’. Bekijk hier de trailer:
 2. Is ‘PGA Tour 2K23' eindelijk een golfgame die een breed publiek aanspreekt?
  gamereview

  Is ‘PGA Tour 2K23' eindelijk een golfgame die een breed publiek aanspreekt?

  Golf heeft net zoals veel sporten een lange gamegeschiedenis. De eerste computerversies waren behoorlijk stijf, maar daarom niet minder uitdagend én verslavend. Twee jaar geleden maakte de voorganger van ‘PGA Tour 2K23' best wel indruk. We schreven toen dat de game “veelbelovend” was, “maar nog geen hole-in-one”. De spelreeks sloeg in 2021 een jaar over en dus begonnen we met zeer hoge verwachtingen aan de nieuwste editie. Is het dit keer dan wel een hole-in-one?