De nieuwe 'Saints Row' speelt zich af in het stoffige zuidwesten van de Verenigde Staten.
Volledig scherm
De nieuwe 'Saints Row' speelt zich af in het stoffige zuidwesten van de Verenigde Staten. © Koch Media

Nieuwe ‘Saints Row’ wordt een brok prettig gestoorde misdaadquatsch

gamepreviewVideogamenajaar 2022 zal vroeg beginnen met ‘Saints Row’ eind augustus, een reboot van de crapuleus grappige misdaadgames. We kregen er een vroege demo van te zien, en werden bijna verblind door de vele kleurrijke toetsen die de game samenbrengt.

 1. Alles wat u moet weten over het WK Counter-Strike in het Sportpaleis: “Wedijveren qua aantal kijkers met grootste sportevenementen”
  Play
  Esports

  Alles wat u moet weten over het WK Coun­ter-Stri­ke in het Sportpa­leis: “Wedijveren qua aantal kijkers met grootste sportevene­men­ten”

  Het Antwerps Sportpaleis is straks het decor van de PGL Major, het wereldkampioenschap van de game Counter-Strike: Global Offensive. 8 topteams vanuit de hele wereld strijden er om een prijzenpot van 1 miljoen dollar. Ontdek hieronder alles wat u moet weten over het toernooi. “Het is op en top entertainment”, zegt Steven Leunens, CEO van medeorganisator META.
 2. "Wekelijks je gras maaien is achterhaald": expert verklapt hoe je je gazon verantwoord laat stralen
  Livios

  "Wekelijks je gras maaien is achter­haald": expert verklapt hoe je je gazon verant­woord laat stralen

  De lente is al even in het land en de gazons in Vlaamse tuinen groeien aan sneltempo. Tijd om de grasmaaier uit het tuinhuis te halen dus. Of niet, want de maand mei werd omgedoopt tot ‘Maai Mei Niet’-maand. Je gras even laten groeien is namelijk goed voor de biodiversiteit. Maai je het gazon liever toch? Of wil je alvast de eerste maaibeurt voorbereiden? Bouwsite Livios vroeg Bart Verelst van Groen Groeien om praktische maaitips.
 3. Iedereen kan een Max Verstappen zijn in nieuwe Formule 1-videogame
  gamepreview

  Iedereen kan een Max Verstappen zijn in nieuwe Formule 1-videogame

  De nieuwste editie van de jaarlijkse F1-videogame is de eerste die optimaal gebruikmaakt van de hardware in de nieuwe consoles, en de eerste waarin je in VR kunt racen. Maar de ware vernieuwing zit hem wellicht in de door ‘adaptieve AI’ gedreven moeilijkheidsgraad, die een ervaring op maat van iedere speler wil leveren. Met andere woorden: iedereen kan in ‘F1 2022' een Max Verstappen zijn in het diepst van zijn gedachten.

Tech