Het nieuwste Fortnite-seizoen brengt allerlei wilde dieren naar het Fortnite-eiland die te temmen zijn.
Volledig scherm
Het nieuwste Fortnite-seizoen brengt allerlei wilde dieren naar het Fortnite-eiland die te temmen zijn. © Epic Games

Nieuw seizoen van Fortnite introduceert tembare dieren

Het nieuwste Fortnite-seizoen is uit. Seizoen 6 brengt onder meer wilde dieren die tembaar zijn. Ook zijn er nieuwe unieke locaties toegevoegd. 

0 reacties

 1. eClub Brugge wint 2021 Elite Series Spring Split: bekijk hier de hoogtepunten

  eClub Brugge wint 2021 Elite Series Spring Split: bekijk hier de hoogtepun­ten

  Na zeven weken aan zinderende actie en nog een nog spannendere playoffs, was het op 15 april tijd voor de lang verwachte grote finale. De nummer één uit de groepsfase, mCon esports, mocht het voor de derde maal in de betFIRST Elite Series Spring Split opnemen tegen het team dat voorafgaand aan het toernooi als titel favoriet werd aangedragen. eClub Brugge had wel een inhaalslag te maken nadat ze al tot tweemaal toe behoorlijk de mist in waren gegaan tegen mCon, maar in een best-of-five kon het natuurlijk ineens heel anders lopen!
 2. Op bezoek in het allereerste E-Sports Performance Center van België: “Hier benaderen we professionele gamers als topsporters”
  PREMIUM

  Op bezoek in het allereer­ste E-Sports Performan­ce Center van België: “Hier benaderen we professio­ne­le gamers als topspor­ters”

  De wereld van e-sports, professioneel gamen zeg maar, is vandaag al een internationale miljardenmarkt. Om die e-sporters optimaal klaar te stomen voor een lucratieve carrière, hebben drie Antwerpse ondernemers in Kontich het allereerste E-Sports Performance Center opgericht. Een unieke locatie waar nationale én internationale e-sportsteams onder begeleiding kunnen komen trainen. Daarbij horen niet alleen computerschermen en bureaustoelen, maar ook heuse workoutsessies en yogalessen. “E-sports heeft alle elementen om gedefinieerd te worden als topsport. We proberen het dan ook zo te benaderen”, klinkt het.
 1. Alerte spoorwegarbeider redt kind van aanstormende trein
  Play

  Alerte spoorwegar­bei­der redt kind van aanstormen­de trein

 2. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den

iHLN