Upper One Games
Volledig scherm
© Upper One Games

'Never Alone' is de ideale kerstgame

ReviewGeen betere game om op een lome kerstdag te spelen dan 'Never Alone', een eenvoudig platform- en puzzelspel gebaseerd op volksverhalen van de Eskimobevolking in de Amerikaanse staat Alaska. De game is bloedmooi ondanks zijn eenvoud, brengt je in een winters thema, en zijn korte speeltijd houdt je geen hele dag van de feesttafel weg.

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Gentse gamestudio Larian breidt uit naar Canada

  Gentse gamestudio Larian breidt uit naar Canada

  De afgelopen zomer gelanceerde fantasygame 'Divinity: Original Sin' was zo'n succes dat Larian, de Gentse gamestudio achter het spel, grote uitbreidingsplannen koestert. Een daarvan is de opening van een tweede ontwikkelingsfiliaal in de Canadese stad Québec, waar de lokale overheid videogamebedrijven stimuleert met onder meer een zware belastingskorting, maar waar er ook een hoop getalenteerde videogamedesigners, -programmeurs en -artiesten rondlopen. Er staan meerdere nieuwe games op stapel, zegt oprichter Swen Vincke.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”

iHLN