Met 'Halo' loste de Amerikaanse streamingdienst Paramount+ (bij ons wordt ze door Streamz uitgezonden) een eerste schot in een heel salvo van nieuwe tv-reeksen gebaseerd op een videogame.
Volledig scherm
Met 'Halo' loste de Amerikaanse streamingdienst Paramount+ (bij ons wordt ze door Streamz uitgezonden) een eerste schot in een heel salvo van nieuwe tv-reeksen gebaseerd op een videogame. © Paramount

Na ‘Halo’ komen ook deze tv-reeksen gebaseerd op games eraan: deze zijn de moeite

Met de recente tv-première van een reeks rond schietspellenserie ‘Halo’ werd het eerste schot gelost in een heel salvo van reeksen-naar-de-games die er ergens tussen vandaag en de komende twee jaren aankomen. Welke daarvan moeten gamers én seriekijkers zeker op hun agenda zetten?

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. ‘Sludge Life 2’ is de marginaalste videogame die we wellicht ooit hebben gespeeld
  Gamepreview

  ‘Sludge Life 2’ is de marginaal­ste videogame die we wellicht ooit hebben gespeeld

  ‘Sludge Life 2’ is niet de origineelste videogame die we de laatste tijd in onze tengels hebben gehad. Verre van zelfs. Maar wel met enige voorsprong de meest marginale. Eigenlijk moet je ‘m gewoon, wanneer hij later dit jaar verschijnt, zelf spelen: de dimensies van foutheid die deze aanstaande indie-titel verkent zijn lastig om onder woorden te brengen. En toch wagen we ons, na wat tijd te hebben doorgebracht in een vroege versie, aan een poging.
 3. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.