rv
Volledig scherm
© rv

KIJK LIVE. Wie verovert het laatste ticket naar de finale van de Belgian League?

ION SQUAD neemt het op tegen Sector One voor een laatste ticket naar de finale. ION SQUAD kwam zeer dominant de league binnen terwijl regerend kampioen Sector One wat probleempjes had in het begin van de split. Nu die laatste weer op koers zit en ION SQUAD genadeloos onderuitging tegen KVM Esports in de juggernaut-match, is alles mogelijk in de halve finale van de Belgian League.

 1. Finale van Belgische League of Legends-competitie gaat tussen KV Mechelen Esports en Sector One
  e-sport

  Finale van Belgische League of Le­gends-competitie gaat tussen KV Mechelen Esports en Sector One

  Het lenteseizoen van de Belgian League nadert zijn ontknoping. Zes teams vochten het tegen elkaar uit in het reguliere seizoen, vier daarvan gingen door naar de play-offs, maar slechts eentje mag ons vertegenwoordigen op de European Masters. Met de 3-2 overwinning van Sector One op ION SQUAD, staat de regerende kampioen opnieuw in de finale. Aan de overkant wacht het tot nog nu toe ongeslagen KV Mechelen Esports.
 2. Chinees bedrijf opgedoekt dat voor 750 miljoen dollar aan valsspeelsoftware verkocht

  Chinees bedrijf opgedoekt dat voor 750 miljoen dollar aan valsspeel­soft­wa­re verkocht

  De Chinese politie heeft in samenwerking met het Chinese telecombedrijf Tencent een bedrijf opgedoekt dat valsspeelsoftware verkocht. De software, in de gamingwereld vaak cheats genoemd, gaf kopers een oneerlijk voordeel in een flink aantal verschillende online multiplayer-spellen. Volgens de Chinese politie is dit de grootste vangst ooit van dit soort software en had het bedrijf voor meer dan 750 miljoen dollar aan cheats verkocht.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw

iHLN