Op overlevingstocht in 'Grounded'.
Volledig scherm
Op overlevingstocht in 'Grounded'. © Xbox

‘Grounded’ toont dat een survivalgame geen doffe ellende hoeft te zijn

GamereviewDe nieuwe Xbox-game ‘Grounded’ is een speelbare hommage aan de klassieke familiefilm ‘Honey, I Shrunk the Kids’: je bent nog maar ter grootte van een zandkorrel, en moet dus in je eigen tuin het hoofd bieden aan reusachtige insecten.

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Wat als je een miskoop doet op Black Friday? “Je kan elektronica testen, maar stuur het toestel op tijd terug als het je niet bevalt”
  PREMIUM

  Wat als je een miskoop doet op Black Friday? “Je kan elektroni­ca testen, maar stuur het toestel op tijd terug als het je niet bevalt”

  Tijdens Black Friday zal de verkoop van elektronica opnieuw pieken. Een miskoop valt daarbij nooit uit te sluiten. Kan je het toestel dan zomaar terugsturen, of zijn er zaken waarop je moet letten tijdens Black Friday? Techexpert Frank Everaardt en Simon November van Test Aankoop geven advies: “Je bent niet verplicht om te zeggen waarom je iets terugstuurt.”